با مشارکت جهاد دانشگاهی استان قزوین؛
طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده اجرا میشود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی قزوین؛فرشاد پیلهچی رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین در جلسه بررسی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده که با حضور مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری، مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین، برگزار شد، تصریح کرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده مبتنی بر بهرهمندی از الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی اجرا میشود.
وی افزود: جهاد دانشگاهی در حوزههای مختلفی فعالیت دارد که یکی از آنها حوزه آموزش اشتغالزا است، ما به دنبال برگزاری دورههای آموزشی دارای خروجی هستیم، در این راستا با بهزیستی درحال عقد تفاهم نامهای هستیم که طی آن دورههای آموزشی موردنیازی تدوینشده که بازار کار آن مشخص، و منطبق بر نیاز بازار جامعه هدف بهزیستی است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین با اشاره به طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانواده، بیان کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی موجود در جامعه و اهمیت ایجاد اشتغال، در این طرح تلاش داریم دورههای آموزشی برگزار کنیم که منجر به ایجاد شغل واقعی و اشتغال پایدار شود.
وی تأکید کرد: در این طرح جهاد دانشگاهی بهعنوان مجری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بهعنوان ناظر و اداره کل امور بانوان استانداری نیز بهعنوان نماینده کارفرما هستند، اما درواقع متولی اصلی این طرح وزارت کار است.
پیلهچی یادآور شد: در این طرح ما تلاش میکنیم که ظرفیتها و پتانسیلهای استان را شناسایی، سپس زنان سرپرست خانوار را با توجه به نیاز استان توانمند کنیم تا بتوانند در حوزه مشاغل خانگی وارد بازار کار شوند و محصولات خود را عرضه کنند.
وی تأکید کرد: هدف اصلی این طرح توسعه اشتغال خانگی زنان سرپرست خانوار است، این طرح با رویکرد ایجاد اشتغال برای شش هزار بانوی سرپرست خانوار در ۲۳ استان کشور اجرایی میشود که سهم استان قزوین در این طرح، ایجاد اشتغال برای 111 نفر است.
رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین بیان کرد: در این جلسه تلاش داریم تا هماهنگیهای لازم جهت اجرایی شدن این طرح انجامشده و اجرای آن در استان کلید بخورد.
وی اضافه کرد: انواع مختلفی از آموزشها و حمایتها در این طرح پیشبینیشده تا جامعه هدف طرح توانمند شده و به اشتغال پایدار دست یابند.
پیلهچی خاطرنشان کرد: خوداشتغالی و بهبود معیشت زنان سرپرست خانواده، استفاده از ظرفیت مشاغل خانگی برای ایجاد اشتغال پایدار و مولد و همچنین اتصال صاحبان کسبوکار خانگی به بازارهای هدف ازجمله اهداف پیشبینیشده در این طرح است.
وی گفت: بعد از تعیین جامعه هدف، پشتیبانهای طرح نیز شناسایی میشوند، ضمن اینکه هدف طرح، صرف ارائه آموزش نبوده بلکه توانمندسازی اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار برای بانوان سرپرست خانوار را در دستور کار دارد.
نظر شما :