آموزش مهارت محور؛ گامی برای ورود فراگیران جهاد دانشگاهی قزوین به بازار کار

۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۴:۰۹ کد : ۸۳۹۹۷ معاونت آموزشی اشتغال و کارآفرینی اخبار برگزیده
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان قزوین گفت: ورود فراگیران به بازار کار یکی از اهداف برنامه آموزشی جهاد دانشگاهی قزوین است. به همین دلیل تمامی آموزش‌ها در مراکز آموزشی این نهاد مهارت محور طراحی شده است.
آموزش مهارت محور؛ گامی برای ورود فراگیران جهاد دانشگاهی قزوین به بازار کار

به گزارش روابطعمومی جهاددانشگاهی استان‌قزوین، سمانه مولاوردیخانی، در خصوص اینکه دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی چگونه فراگیران را پس از آموزش وارد بازار کار می‌کند، اظهار کرد: مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت جهاد دانشگاهی با طراحی دوره‌های مهارت‌محور متناسب با نیاز بازار، بهره‌گیری از مدرسین حرفه‌ای و اجرای پروژه‌های عملی تلاش می‌کند آموزش‌ها را به تجربه‌های واقعی شغلی نزدیک کند، همچنین امکان معرفی فراگیران به مشاغل مورد نیاز، بهره‌مندی از تسهیلات اشتغال و صدور گواهینامه معتبر قابل ترجمه، مسیر ورود به بازار کار را برای فراگیران هموار کرده است.

 

وی در خصوص اینکه تاکنون چه میزان اشتغال‌آفرینی از طریق دوره‌های جهاد دانشگاهی قزوین، رقم خورده است، گفت: بسیاری از فراگیران دوره‌های مهارتی، پس از گذراندن آموزش‌ها وارد بازار کارشده‌اند یا فعالیت خوداشتغالی خود را آغاز کرده‌اند، البته بخشی از فراگیران نیز با هدف ارتقای شغلی، کسب مهارت مکمل یا به‌روزرسانی دانش تخصصی، در این دوره‌ها شرکت کرده‌اند که این موضوع نیز به شکل غیرمستقیم به تثبیت یا ارتقای موقعیت شغلی آن‌ها کمک کرده است.

 

مولاوردیخانی تصریح کرد: الگوی استقبال از دوره‌ها نشان می‌دهد که افراد با انگیزه‌های مختلف وارد مسیر یادگیری می‌شوند، برخی دوره‌ها مانند تعمیرات موبایل، دستیار دندان‌پزشک و حسابداری ویژه بازار کار به دلیل ارتباط مستقیم با مشاغل موجود، متقاضیان زیادی دارند، در مقابل دوره‌هایی مثل طراحی وب، تدوین و ادمینی اینستاگرام، با جذب مخاطبانی از نسل جوان و علاقه‌مند به فضای دیجیتال رشد قابل‌توجهی داشته‌اند.

 

وی افزود: این تنوع تقاضا گویای آن است که بخشی از جامعه به دنبال مهارت‌های تخصصی با خروجی سریع شغلی است و بخش دیگر، بیشتر به سمت خلاقیت، تولید محتوا و فعالیت‌های آنلاین گرایش دارد.

 

معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی با تمرکز بر آموزش‌های مهارت‌محور و کاربردی، تلاش می‌کند تا فراگیران را برای ورود مؤثر به بازار کار آماده کند، یکی از اقدامات کلیدی در این زمینه، ارائه تسهیلات اشتغال‌زایی به فراگیران است، به‌عنوان نمونه، جهاد دانشگاهی در استان قزوین، بالغ‌بر ۱۷۶ پرونده تسهیلات کارآفرینی با اشتغال ایجادی ۲۱۹ نفر به بانک‌های عامل معرفی‌شده‌اند که از این تعداد، ۱۶۶ مورد آن پرداخت‌شده است. از این میان، ۳۵ درصد از تسهیلات گیرندگان، از فراگیران دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی بوده‌اند که با بهره‌گیری از مهارت‌های کسب‌شده، وارد بازار کارشده‌اند.

 

وی بیان کرد: علاوه بر این، جهاد دانشگاهی با ارائه گواهینامه‌های معتبر و قابل ترجمه، امکان بهره‌مندی فراگیران از فرصت‌های شغلی داخلی و بین‌المللی را فراهم می‌کند، همچنین با برگزاری نمایشگاه‌های معرفی توانمندی‌ها، ارائه مشاوره‌های شغلی و همکاری با نهادهای مختلف، مسیر اشتغال و خوداشتغالی برای آموزش‌دیدگان هموارتر می‌شود؛ این اقدامات نشان‌دهنده تعهد جهاد دانشگاهی به حمایت از فراگیران در مسیر ورود به بازار کار و توسعه اشتغال پایدار است.

 

انتهای پیام 

کلیدواژه‌ها: فراگیران جهاد جهاد دانشگاهی دوره دانشگاهی بازار وارد بازار بازار کار آموزش


نظر شما :