انتشار کتاب «فناوری اطلاعات برای کسب‌وکارهای کوچک» در جهاددانشگاهی قزوین

۲۱ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۵:۰۰ کد : ۸۱۰۸۷ انتشارات اخبار برگزیده
کتاب «فناوری اطلاعات برای کسب‌وکارهای کوچک» با ترجمۀ محمدجواد جمشیدی، رسول محمدی، مهدی حسین‌پوری، فاطمه کارخانه توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شد.
انتشار کتاب «فناوری اطلاعات برای کسب‌وکارهای کوچک» در جهاددانشگاهی قزوین

به گزارش روابط‌عمومی جهاددانشگاهی قزوین، کتاب «فناوری اطلاعات برای کسب‌وکارهای کوچک»، یک نمای کلی از نحوهٔ استفاده شرکت‌های کوچک و متوسط از انعطاف‌پذیری، پیش‌بینی، چابکی، سازگاری و استراتژی‌ها برای اجرای بهتر نوآوری‌های فناوری اطلاعات و پهنای باند را ارائه می‌دهد.

کسب‌وکارهای کوچک و متوسط معمولاً رشد قابل‌توجهی در  فناوری ندارند و این موضوع  اغلب نیروی انسانی، فرصت‌ها و مزیت‌های مهارتی کسب‌وکارها را تضعیف می‌کند. این کتاب راهنمای بسیار خوبی برای شرکت‌های کوچک و متوسط است و آن‌ها را قادر به دستیابی به کارایی و اثربخشی بیشتر در نحوهٔ استفاده از فناوری می‌کند.
کتاب «فناوری اطلاعات برای کسب‌وکارهای کوچک»، به کسب‌وکارهای کوچک و متوسط در مورد روندهای فناوری (مانند خدمات ارتباطات سیار، ابزارهای مدیریت مشتری و فروشنده، داده‌های مقیاس‌پذیر و برنامه‌های استخراج دانش) که ممکن است پتانسیل تغییر ماهیت عملیات شرکت‌های کوچک و متوسط را داشته باشند، هشدار می‌دهد.
مباحث این کتاب از ۸ فصل تشکیل‌شده است:
فصل ۱، شرکت‌های کوچک و متوسط را تعریف می‌کند و اهمیت فناوری اطلاعات باند وسیع برای رشد و موفقیت شرکت‌های کوچک و متوسط را توضیح می‌دهد.

در فصل ۲، در مورد اینکه چگونه فناوری‌های تلفن همراه مبتنی بر پهنای باند، نیازهای کسب‌وکار شرکت‌های کوچک و متوسط را پشتیبانی می‌کنند، بحث می‌شود.

درحالی‌که فصل ۱ و ۲ فرصت‌ها و مزایایی را که فناوری اطلاعات باند پهن، می‌تواند برای شرکت‌های کوچک و متوسط ارائه دهد را ترسیم می‌کند؛ موضوعاتی که از تغییرات در محل کار و فضای کاری ناشی از برنامه‌های کاربردی فناوری اطلاعات باند پهن ناشی می‌شوند، تمرکز فصل ۳ هستند.
در فصل ۴، در مورد فن‌آوری‌های اطلاعاتی موجود و نوظهور که شرکت‌ها می‌توانند آن‌ها را کشف و اتخاذ کنند و همچنین چگونگی بررسی موضوع «تناسب» در شرکت بحث می‌شود.

فصل ۵،  به این موضوع می‌پردازد که چگونه شرکت‌های کوچک و متوسط تصمیم می‌گیرند به چه برنامه‌های کاربردی فناوری اطلاعات نیاز دارند و تعیین می‌کنند که چگونه بهترین آن‌ها را به‌کارگیرند.

یک مدل جامع از سازمان فناوری اطلاعات در فصل ۶ ارائه‌شده و بر آن دسته از حوزه‌های فرآیندی که برای ارتقای موقعیت رقابتی شرکت‌های کوچک و متوسط از طریق فناوری اطلاعات ضروری است، تأکید می‌شود.
هدف از فصل ۷ توضیح بیشتر برخی از مفاهیم ارائه‌شده در فصل‌های قبل با نمونه‌هایی از اقدامات موفق است.
در فصل پایانی ۸ ماهیت «کارآفرین فناوری اطلاعات» و ویژگی‌های حیاتی کارآفرینان موفق فناوری اطلاعات را بررسی می‌کنیم.
این کتاب در ۲۳۶ صفحه و قطع وزیری به بهای ۳۰۰ هزار تومان از سوی انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشرشده است. علاقه‌مندان می‌توانند برای تهیه نسخه فیزیکی این کتاب به لینک https://B2n.ir/q86481 مراجعه کنند.

کلیدواژه‌ها: انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین کتاب خوب کتاب خوانی جهاددانشگاهی قزوین انتشارات جهاددانشگاهی


نظر شما :