جهاددانشگاهی حلقه واسط حاکمیت و مردم

به گزارش روابطعمومی جهاددانشگاهی قزوین، دکتر فرشاد پیلهچی در گفتوگو با پایگاه خبری صبح قزوین، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی و حاکمیتی است که ۴۴ سال متوالی مشغول خدمترسانی است و بنابر رسالتی که برای آن تعیین شده است وظایف مختلف و مهمی دارد؛ این نهاد انقلابی واسطه و تکمیلکننده چرخه زنجیره ارزش است و میتواند مراحل خدمترسانی به مردم را تکمیل کند.
وی با بیان اینکه، جهاددانشگاهی یکی از ارکان مهم و واصل بین حاکمیت و جامعه است؛ افزود: با توجه به اساسنامه و مأموریتهایی که در عرصههای مختلف برای این مجموعه در نظر گرفته شده، اتصال و ارتباط بین حاکمیت و مردم از مهمترین وظیفههای ذاتی جهاد دانشگاهی به شمار میرود.
رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین، تصریح کرد: جهاددانشگاهی بر اساس رسالت ذاتی خود، انجام کارها و پروژههای گزین زمینمانده رابرای کمک به دولتها جهت افزایش بهرهوری و خدمترسانی بیشتر به مردم در دستور کار خود قرار داده است که این موضوع نیز میتواند اتصال بین مردم و حاکمیت را رقم بزند.
پیلهچی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی همیشه سعی کرده در موضوعات مختلف کارهای فاخری انجام دهد، همچنین جهاد به بررسی نیازهای جامعه و دولت میپردازد و پیوست کاربردی برای آن ایجاد میکند. این نهاد در راستای افرایش رضایت مردم، توانمندسازی، ارتقای سطح مطالبهگری مردم و ارتقا و تعالی سطح جامعه قدمهای محکمی برداشته است و امیدواریم این موضوعات در استان روز به روز پررنگتر شود و در راه ایجاد ارتباط مثبت بین صنایع و دانشگاه گام بردارد.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی با ابزارهای مختلف اعم از رسانه قوی که حاوی اخبار خوب و امیدآفرینانه است؛ سعی میکند امید را در سطح اجتماع و بین مردم افزایش دهد و همچنین خدماتی را در حوزه فرهنگ اعم از انتشار کتاب ارائه میدهد، با توجه به خدماتی که جهاد دانشگاهی در عرصههای مختلف اجتماعی، فرهنگی ارائه میدهد، جهاد به نوعی نماینده حاکمیت بین مردم است و خدمات را به عموم مردم ارائه میکنند تا آنها بتوانند بهره کافی را ببرند و اگر مردم هم حرف و سخنی داشته باشند مستقیماً به جهاد دانشگاهی میگویند تا صدای آنها را به دولت و حاکمیت برسانند.
این مسئول درخصوص هزینههای خدمات جهاددانشگاهی گفت: هزینههای جهاد دانشگاهی نسبت به مابقی مراکز خدماتی خصوصی بسیار پایینتر است و همین مورد کمککننده مردم است و متقابلاً جهاد هم هم حس خوبی از مردم دریافت میکند و مردم متوجه میشوند که تنها نیستند و حاکمیت به فکر آنها است.
وی بیان کرد: اگر حاکمیت و دولتمردان بتوانند مأموریتهای مشخص و شفافی را بر عهده جهاد دانشگاهی قرار دهند؛ به طور قطع بدنه این مجموعه با توجه به زحماتی که کشیده شده و رزومهای که برای خود درست کردهاند میتوانند پاسخ مثبت و درخوری را به مأموریتهای سپرده شده بدهند.
پیلهچی گفت: جهاد دانشگاهی از سال ۵۹ تشکیل شده است که بعد از آن مجموعههای دیگری اعم از پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان، مراکز رشد و امثال این مراکز توسعهای تشکیل شده است، اگر ما بتوانیم این مجموعهها را با هم همگرا و هم جهت کرده و تقسیم وظایف درست و شفافی را انجام دهیم، قطعا بهرهوری بهتری اتفاق خواهد افتاد.
وی در پایان اظهار کرد: اگر حمایتها در راستای خدماترسانی جهاد دانشگاهی بیشتر شود قطعا فرصت بهتر و بیشتری برای نقشآفرینان و کارکنان ایجاد میکند و به طبع شاهد دستاوردهای فاخرتر و مفیدتری از این نهاد انقلابی خواهیم بود.
انتهای پیام
نظر شما :