معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی:
توسعه مهارت و منابع انسانی اولویت مرکز آموزش جهاد دانشگاهی قزوین

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، سمانه مولاوردیخانی اظهار کرد: معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی فعال در عرصه آموزش و برگزاری دورههای تخصصی و عمومی شخصی و سازمانی شامل ۱۲ دپارتمان باهدف توسعه مهارت و منابع انسانی مشغول به فعالیت است.
وی افزود: در ۶ ماه نخست سال بالغبر ۵۵۶۳ نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی قزوین استفاده کردند. آموزشهای جهاد دانشگاهی با هدف توسعه منابع انسانی و متناسب با قابلیتهای تخصصی افراد با نیازهای تخصصی کشور بنیان نهاده شده تا در سایه آن، کاراییهای لازم برای پذیرش و ایفای مؤثر وظایف اجتماعی و شغلی کسب شود.
معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قزوین بیان کرد: توسعه دورههای آموزشی مهارتپایه و شغلمحور، توسعه دورههای آموزشی با همکاری مراکز آموزشی معتبر داخلی و خارجی، تمرکز بر آموزشهای تخصصی و حرفهای مورد نیاز برای توسعه منابع انسانی، ارائه خدمات آموزشی جامع به سازمانها و مراکز دولتی و غیردولتی (شامل نیازسنجی آموزشی، برنامهریزی آموزشی، اجرا و ارزیابی) و رعایت استانداردهای آموزشی و حرفهای و همچنین طراحی و تدوین برنامهها و دورههای آموزشی جدید که متناسب با نیازهای روز جامعه باشد، از چشماندازهای این معاونت است.
وی تصریح کرد: در حال حاضر معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی قزوین در دپارتمانهایی نظیر فنی و مهندسی، علوم رایانه، آموزشهای سازمانی، صنعتی، کشاورزی و منابع طبیعی، زبانهای خارجه، معماری و شهرسازی، فرهنگ و هنر، علوم انسانی، پزشکی و آموزش مجازی اقدام به آموزش تخصصی و همچنین جذب فراگیر میکند.
مولاوردیخانی بیان کرد: در ۶ ماه نخست سال جاری ۳۱۷ فراگیر در دپارتمان علوم رایانه، ۳۱۰۶ فراگیر در دپارتمان آموزشهای سازمانی برای دستگاههای اجرایی استان، ۱۰۹۴ فراگیر در دپارتمان پزشکی، ۶۷ فراگیر در دپارتمان کشاورزی و منابع طبیعی، ۳۷ فراگیر در دپارتمان آموزشهای صنعتی، ۲۶۴ فراگیر در دپارتمان فرهنگ و هنر و ۴۰۲ فراگیر در دپارتمان زبانهای خارجه آموزش دیدند.
وی با اشاره به اجرای دورههای آموزشی باهدف توسعه مهارت و منابع انسانی تصریح کرد: طراحی و اجرای آزمونهای تخصصی و حرفهای، تولید و انتشار منابع و متون آموزشی، توسعه قطبهای علم و فناوری برای گسترش مرزهای دانش، تحقیق و توسعه و تولید فناوریهای نوین و جذب توان علمی نخبگان و همچنین صیانت از ارزشهای انقلاب اسلامی و انقلاب فرهنگی از اهداف این معاونت در کنار امر آموزش است.
این مسئول اظهار کرد: ارائه ایدهها، طرحها و راهبردهای اثربخش علمی، فرهنگی و ظرفیتسازی برای ایفای نقشهای ملی در مسیر توسعه فرهنگی کشور و همکاری مؤثر با دستگاهها و مراکز علمی، فرهنگی و مجموعههای فناوری و صنعتی در سطوح استانی و ملی برای ایفای نقشهای برجسته در کشور بخشی دیگر از فعالیتهای ما در جهاددانشگاهی است.
وی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی همواره برای همکاری علمی و آموزشی با دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی معتبر جهان برای تبادل تجربیات و دستیابی به دانش و فناوریهای نوین، گسترش همکاری بینالمللی در حوزههای فناوری و صنعتی برای تولید ارزشافزوده و صدور محصولات و خدمات علمی، فنی، صنعتی و گسترش همکاری با مراکز علمی و فرهنگی، سازمانها و نهادهای مدنی ملی و بینالمللی، برای مشارکت در حل چالشهای فرا روی جوامع اسلامی و کشورهای منطقه تلاش کرده است.
مولاوردیخانی در پایان گفت: جهاددانشگاهی یک نهاد کاملاً تخصصی و حرفهای است و عملکرد آن در محیطهای فرهنگی، علمی، فناورانه، صنعتی و آموزشی همیشه روبهجلو و حامی توان داخلی و تربیت نیروی متخصص بوده است و همواره درصدد برگزاری دورههای شاخص و هوشمند است و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمیکند.
انتهای پیام
نظر شما :