برگزاری کارگاه مقدماتی «ارزیابی چرخه حیات در تولید مواد غذایی» توسط جهاددانشگاهی قزوین

به گزارش روابطعمومی جهاددانشگاهی استان قزوین، دوره مقدماتی «ارزیابی چرخه حیات در تولید مواد غذایی» ویژه مدیران تولید و عملیات، کارشناسان کنترل کیفیت، مهندسان فرآیند، کارشناسان تحقیق و توسعه، مسئولان ایمنی و بهداشت، کارشناسان محیطزیست و سرپرستان خطوط تولید توسط معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی برگزار شد.
آشنایی با مفهوم ارزیابی چرخه حیات تعریف ارزیابی چرخه حیات اهمیت (LCA) در صنایع غذایی، مزایای استفاده از LCA در بهبود فرآیندها و محصولات، بررسی مراحل اصلی ارزیابی چرخه حیات تعریف هدف و دامنه، تحلیل موجودی چرخه حیات، ارزیابی اثرات چرخه حیات، کاربردهای LCA در صنعت غذا و بهینهسازی مصرف انرژی و منابع از سرفصلهای این کارگاه آموزشی بود.
کاهش ضایعات و بهبود بستهبندی، شناسایی نقاط بحرانی زیستمحیطی در فرآیند تولید، بهبود زنجیره تأمین، مثالهای عملی و موردی از LCA در صنایع غذایی، بیان چالشها و محدودیتهای LCA، پیچیدگی جمعآوری دادهها، تفاوتهای منطقهای و فصلی در تولید مواد غذایی، عدم قطعیت در برخی ارزیابیها از دیگر مباحث مطرح در این کارگاه آموزشی بوده است.
بنا بر این خبر دوره ارزیابی چرخه حیات در تولید مواد غذایی توسط دکتر نعمتاللهی برگزار شد.
انتهای پیام
نظر شما :