کتاب تحولات معاصر در تحقیقات مدیریت منابع انسانی سبز در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد

۱۰ دی ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۶۶۹۸۶ ستادی انتشارات اخبار برگزیده
کتاب تحولات معاصر در تحقیقات مدیریت منابع انسانی سبز در انتشارات جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد قزوین، کتاب تحولات معاصر در تحقیقات مدیریت منابع انسانی سبز به ترجمه زهرا مقیمی(عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان)، علیرضا محمدی(مدرس و پژوهشگر دانشگاه در حوزه مدیریت منابع انسانی)، وحید حاجی‌لو(مدرس و پژوهشگر گروه کسب و کار جهاددانسگاهی)توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان قزوین منتشر شده است.

این کتاب به نویسندگی داگلاس دبیلیو.اس.رنویک به تالیف رسیده است.

در این کتاب یکی از مباحث جدید مدیریت منابع انسانی یعنی مدیریت منابع انسانی سبز نقد و بررسی شده و نقش انسان‌ها در مدیریت محیطی و رفتارهای زیست محیطی در محل کار در سراسر جهان مورد مطالعه قرار گرفته است.

مباحث کتاب با تمرکز بر رفتارهای منفی و غیر سبز محیط کار مانند نشت مواد شیمیایی سمی آلودگی هوا انباشت زباله‌ها و ضرورت بذل توجه و درک چنین مشکلاتی از سوی کارکنان مدیران و جوامع آغاز شده است.

کتاب تحولات معاصر در تحقیقات مدیریت منابع انسانی سبز
در ۳۲۷ صفحه به بهای ۲۴۰ هزار تومان در انتشارات جهاددانشگاهی قزوین منتشر شده است.

علاقه مندان جهت تهیه کتاب به آدرس B2n.ir/z73398 مراجعه کنند.

کلید واژه ها: مدیریت مدیریت منابع مدیریت منابع انسانی مدیریت منابع انسانی سبز کتاب منابع منابع انسانی منابع انسانی سبز انسانی انسانی سبز انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین جهاددانشگاهی استان قزوین