کتاب «مالیات بر اصناف» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد

۲۷ آذر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۶۶۳۷۳ ستادی انتشارات اخبار برگزیده
کتاب «مالیات بر اصناف» در انتشارات جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد.
کتاب «مالیات بر اصناف» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد قزوین، کتاب «مالیات بر اصناف» به تألیف محمدقاسمی، حمید موسی وند و زینب جانی حصاری توسط انتشارات جهاددانشگاهی قزوین منتشرشده است.

این کتاب باهدف پرداخت به موضوع مالیات بر درآمد و قوانین این حوزه در ایران، به تألیف رسیده است.

در این کتاب به مالیات بر اصناف (پزشکان، وکلا، مراکز درمانی، تجار و سایر مشاغل)، مواد قانونی مرتبط با آن و تکالیف مقرر در قانون و دستورالعمل‌های اجرایی به همراه آیین‌نامه پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان پرداخته‌شده است.

کتاب «مالیات بر اصناف» در 446 صفحه به بهای 250 هزارتومان توسط انتشارات جهاددانشگاهی استان قزوین منتشرشده است.

با تألیف این کتاب، قدمی درراه اعتلا و شکوفایی کشور در حوزه پرداخت مالیات برداشته شده است.

علاقه‌مندان جهت تهیه کتاب به آدرس B2n.ir/y20587 مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کتاب کتاب مالیات کتاب مالیات اصناف مالیات مالیات اصناف جهاددانشگاهی قزوین اصناف تألیف