کتاب «خانه بازتابی از آیینه درون» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد

۱۹ آذر ۱۴۰۲ | ۱۱:۴۵ کد : ۶۶۰۲۴ ستادی انتشارات اخبار برگزیده
کتاب «خانه بازتابی از آیینه درون» ضمن بررسی عمیق‌تر مفهوم خانه، در انتشارات جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد.
کتاب «خانه بازتابی از آیینه درون» در جهاددانشگاهی قزوین منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد قزوین؛ کتاب «خانه بازتابی از آیینه درون»، به ترجمه دکتر اسماعیل ضرغامی(عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) و سید تاج الدین منصوری(دانشجوی دکتری معماری دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی) توسط انتشارات جهاد دانشگاهی قزوین منتشر شده است.

این کتاب به نویسندگی کلر کوپر مارکوس ضمن بررسی عمیق‌تر مفهوم خانه با موضوع شی انگاری( روان شناسی اجتماعی )، مسکن( جنبه‌های روانشناسی ) و اثاثه منزل( جنبه‌های روانشناسی ) به تالیف رسیده است.

کتاب «خانه بازتابی از آیینه»، کتابی تأمل برانگیز است، مارکوس به ما می‌آموزد که در سفر به سوی خودمان یا روحمان، یکی از مهم‌ترین قدم‌ها آگاهی از کشمکش‌های حل نشده با محیطمان است.

این کتاب پژوهشی بین رشته‎ای است که می‌توان ساختار آن را در حوزه‌های علوم اجتماعی، فرهنگ شناسی، خویشتن شناسی، مبانی طراحی خانه، طراحی شهری، طراحی منظر، روان شناسی محیط، علوم رفتاری، مکان یابی، علوم روانشناختی، عواطف انسانی، هویت شناسی، و معناگرایی جستجو نمود.

کتاب «خانه بازتابی از آیینه» در 467 صفحه به بهای 300 هزار تومان در انتشارات جهاددانشگاهی استان قزوین منتشر شده است.

علاقه‌مندان جهت تهیه کتاب به آدرس https://www.16book.ir/Shop/BookDetail/18529/ مراجعه کنند.

کلید واژه ها: کتاب کتاب خانه کتاب خانه بازتابی کتاب خانه بازتابی آیینه خانه خانه بازتابی خانه بازتابی آیینه بازتابی بازتابی آیینه علوم