فرهنگ؛ بازوی اصلی گام دوم انقلاب

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۰۹:۰۸ کد : ۲۴۶۰۳ ستادی اخبار برگزیده
رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین با بیان اینکه اگر بخواهیم ایران قدرت برتر شناخته شود باید نسبت به گام دوم انقلاب توجه بیشتری داشته باشیم،‌ تصریح کرد: اولین قدم برای رسیدن به سیاست‌های گام دوم انقلاب درنظر گرفتن فرهنگ به‌ عنوان بازوی اصلی است.
فرهنگ؛ بازوی اصلی گام دوم انقلاب

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین: فرشاد پیله‌چی، رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: اگر بخواهیم ایران به جایگاهی برتر در منطقه برسد و به‌ عنوان قدرتی برتر شناخته شود باید نسبت به گام دوم انقلاب توجه بیشتری داشته باشیم.

وی افزود: اولین قدم برای نیل به سیاست‌های گام دوم انقلاب این است که فرهنگ به‌ عنوان بازوی اصلی در نظر گرفته شود چراکه گاه فرهنگ از اقتصاد نیز مهم‌تر است.

پیله‌چی با تأکید بر اینکه باید مسئولان حوزه فرهنگ در این امر سرمایه‌گذاری و هزینه کنند، تصریح کرد: در ظاهر معمولاً این طور است که همه دغدغه فرهنگی دارند، اما در عمل آنچه دیده می‌شود چیزی به جز آن است که بیان می‌شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر یک چالش مهم فرهنگی این است که برخی از شهروندان ایرانی به وطن و داشته‌های خود افتخار نمی‌کنند و فقط در پی مهاجرت از شهر، استان و یا کشور خود هستند؛ مسئولان فرهنگی باید به این موضوع توجه ویژه داشته باشند و آن را دغدغه خود بدانند.

رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین تصریح کرد: همانگونه که رهبر معظم انقلاب تأکید دارند هیچ تفکری ماندگار نخواهند شد مگر اینکه با هنر آمیخته شود، لذا در این راستا هیچ ابزاری به‌اندازه استفاده از ابزار هنر و پرداختن به موضوعات فرهنگی و شناخت بزرگان در ایجاد افتخار و تعلق افراد به زادگاه و وطن خود و ایجاد احساس رضایت و  خوشبختی در جامعه تأثیرگذار نیست.

وی بیان کرد: متأسفانه چون اقتصاد را از فرهنگ جدا می‌دانیم در پرداختن به امور فرهنگی عقب مانده‌ایم،‌ اقتصاد فرهنگ یعنی اینکه بتوانیم از فرهنگ درآمدزایی کنیم، اقتصاد فرهنگ از ابزارهایی است که می‌توان از آن برای تحقق اهداف مختلف که مهمترین آن به زعم بنده تقویت هویت فرهنگی در راستای توسعه اجتماعی است، استفاده کرد.

این مسئول تصریح کرد: در شرایط فعلی ایران، شرایطی که نیاز مبرم داریم تا اقتصاد را از نفت جدا کنیم یکی از راه‌های حل مشکل اقتصاد در جامعه، اقتصاد متکی بر فرهنگ است که منجر به توسعه کشور و حیات نسل‌های آینده خواهد شد؛‌ در چنین شرایطی توجه و مراقبت از سرمایه‌های فرهنگی و تلاش برای توسعه و معرفی بیشتر آن‌ها امری ضروری و حیاتی است.

وی در پایان اظهار کرد: مسئولان فرهنگی وظیفه دارند برای حفظ این سرمایه‌ها تلاش کنند، البته منظور از این وظیفه، نه فقط حفظ فیزیکی بلکه حفاظت از آن جهت ساختن آینده بر مبنای شناخت و شناساندن صحیح است.


نظر شما :