انعقاد تفاهم نامه همکاری بین مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین و پژوهشگاه ابن سینا جهت توسعه همکاری ها

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین: دکتر علی صادقی تبار، مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا همراه با خانم دکتر زهرا عزآبادی مدیر پرستاری مامایی پژوهشگاه رویان و تعدادی از همراهان ضمن بازدید از مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین از خدمات ارائه شده به هموطنان ابراز خرسندی نمود و تجهیزات به روز، نیروهای با تجربه و رضایت مراجعین را از نقاط قوت مرکز قزوین برشمرد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا ضمن اشاره به مزیت رقابتی ایران در حوزه گردشگری سلامت و ظرفیت های موجود در قزوین گفت: ایران با برخورداری از کادر پزشکی و متخصصان تراز اول در سطح منطقه و حتی جهان، به خصوص در حوزههایی مانند درمان ناباروری، بیولوژی تولیدمثل، چشم پزشکی و اعضاء مصنوعی، پیوند اعضاء و کاربرد سلول های بنیادی در درمان بیماریها سرآمد محسوب میشود. در عین حال، هزینه ارائه خدمات درمانی در ایران، قابل مقایسه با کشورهای دیگر به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکا نیست.
دکتر صادقی تبار تأکید کرد: این دو ویژگی مهم یعنی حضور متخصصان برجسته و هزینههای درمانی مناسب میتواند به توسعه گردشگری سلامت و حضور بیشتر بیماران خارجی برای بهرهمندی از امکانات و دانش متخصصان ایرانی منجر شود.
عضو هیات رئیسه مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا افزود: پژوهشگاه رویان، پژوهشگاه ابنسینا و سایر مراکز درمانی جهاد دانشگاهی دارای واحد IPD به عنوان بخش مستقل بینالملل هستند که در زمینه ارائه خدمات درمانی به بیماران خارجی فعالیت کنند.
دکتر صادقی تبار خاطر نشان کرد: طبیعتا توسعه و تقویت گردشگری سلامت نیازمند همراهی و ارائه مساعدتهای لازم از سوی وزارت امورخارجه (تسهیل ارائه ویزا)، وزارت بهداشت، سازمان هواپیمایی کشوری (برقراری خط هوایی به کشورهای همسایه)، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (ارائه خدمات اقامتی مناسب) و سایر ارگانهای مرتبط است که زمینه حضور و بهرهمندی بیماران خارجی از امکانات درمانی کشور را فراهم میکند. درعین حال، باید اطلاعرسانی مناسبی در این زمینه در منطقه صورت بگیرد.
مدیر مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مکرر ابنسینا، هزینههای نسبتا بالای درمان ناباروری را یکی از مشکلات زوجین کشور برشمرد و تأکید کرد: متأسفانه بیمهها به دلیل محدودیت بودجه و گران بودن هزینههای درمان ناباروری، کل پکیج درمان را تحت پوشش قرار نمیدهند و در این بخش، تنها کمک یک میلیون و هفتصد هزار تومانی برای هر زوج که برای نخستین بار اقدام به درمان ناباروری میکنند، از سوی دولت پرداخت میشود.
دکتر صادقی تبار گفت: مکاتبات زیادی با سازمانهای بیمهگر از جمله سازمان تأمین اجتماعی داشته و آمادگی خود را برای تحت پوشش بیمه قرار دادن خدمات مرکز اعلام کردهایم. معتقدیم اگر تعامل بهتری میان بیمهها و مراکز درمان ناباروری برقرار شود، کمک شایانی به زوجهای نابارور خواهد شد.
دکتر صادقی تبار خاطر نشان کرد: با امضای تفاهم نامه با مرکز درمان جهاددانشگاهی قزوین می توانیم خدمات متنوع خود را راحت تر به شهروندان قزوینی ارائه کنیم، ما با دنبال تسهیل درمان و پایین آوردن هزینه های بیماران هستیم و طبعا این تفاهم نامه هزینه های بیماران را برای استفاده از خدمات ما به مراتب کاهش خواهد داد.
نظر شما :