برگزاری سومین دوره مسابقات ملی مناظره با همکاری جهاد دانشگاهی استان قزوین

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۱۷:۵۷ کد : ۱۳۷۴۸ ستادی سازمان دانشجویان اخبار برگزیده
مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی مناظره دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور شش تیم از مراکز علمی کاربردی  استان قزوین به همت اداره فرهنگی و دانشجویی و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قزوین در روزهای ۱ الی ۴ آذر ماه برگزار شد.
برگزاری سومین دوره مسابقات ملی مناظره با همکاری جهاد دانشگاهی استان قزوین

 به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین: مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی مناظره دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور شش تیم از مراکز علمی کاربردی  استان قزوین به همت اداره فرهنگی و دانشجویی و با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی قزوین در روزهای ۱ الی ۴ آذر ماه برگزار شد.
 در این مسابقات که با هدف آموزش و ترویج گفتگوهای علمی و منطقی  بین دانشجویان با موضوع "گام دوم دانشگاه جامع علمی کاربردی،  افزایش کیفیت و توسعه گفتمان مهارتی" برگزار می شود تیم های مراکز آموزشی نیرومحرکه، خانه کارگرA ، خانه کارگرB، هلال احمر، کاسپین و جهاد دانشگاهی حضور داشتند که پس از یک رقابت نزدیک و نفس گیر، تیم های خانه کارگرA  و هلال احمر به مرحله نهایی صعود کردند و در مسابقه نهایی تیم هلال احمر برنده این دوره از مسابقات  اعلام شد.

لازم به ذکر است مرحله کشوری این دوره از مسابقات پس از بازبینی و داوری اولیه در دبیرخانه جشنواره مستقر در دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، با حضور 16 تیم برتر از استان های مختلف در تبریز برگزار خواهد شد. آقای دکتر فتح طاهری، رییس دانشگاه علمی کاربردی استان  قزوین، به عنوان یکی از استادان بنام فلسفه دانشگاه بین المللی امام خمینی ره، ضمن حضور در یکی از مناظرات برگزار شده و تقدیر و تشکر از اعضا و سرپرستان محترم تیم های شرکت کننده، هدف از مناظره را کشف حقیقت از طریق گفتگو ذکر کرد  و افزود: اجرای صحیح مناظرات نیاز به آموزش و تمرین دارد و قبل از هرچیز باید تیم ها به درک  و تعریف مشترکی از گزاره های مناظره  برسند و بتوانند برای اثبات گزاره مدنظر خود دلایل عقلی، منطقی و مستند ارائه دهند. وی تصریح کرد مناظره در خصوص موضوعات مرتبط با مهارت افزایی و کیفیت بخشی به آموزش های علمی کربردی،  علاوه بر توانمند سازی مناظره کنندگان، می تواند محملی برای شناسایی نقاط ضعف و قوت فرایندهای آموزشی و ارائه راه حل های مفید و سازنده از سوی دانشجویان و مدرسان باشد.


نظر شما :