طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار استان قزوین
برگزاری نخستین جلسه مشاوره و آموزش

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، اولین قدم برای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در قزوین برداشته شد.
تفاهمنامه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یک طرح سهجانبه است که مابین اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین، جهاد دانشگاهی استان قزوین و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین منعقد شده است؛ در این طرح جهاد دانشگاهی بهعنوان یک ارگان تسهیلگر در نظر گرفته شده است تا پروژههای مبتنی بر توسعه مشاغل خانگی را بهصورت هدفمند اجرا کند.
دفتر امور بانوان و خانواده استانداری قزوین بهعنوان مجری این طرح، و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی بهعنوان ناظر در این طرح انتخاب شدهاند و در استان قزوین برگزاری دورههای آموزشی و توانمندسازی این بانوان بر عهده جهاد دانشگاهی قرار دارد.
ناصر شفیعآبادی معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قزوین در افتتاح کارگاههای آموزشی این طرح در استان قزوین عنوان کرد: در این طرح افراد مستعد از با کمک افراد پیشران مهارت کسب کرده و به بازار متصل میشوند.
وی ادامه داد: داشتن مهارت یکی از ابزارهای قدرت به شمار میرود و فرد دارای مهارت بهخوبی میتواند از عهده کارهای خود برآید و با تکیهبر توانایی خود فعل خواستن را صرف کند.
معاون کارآفرینی و اشتغال اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان قزوین عنوان کرد: اگر ما بتوانیم حداقل چند نفر را به مهارت مسلح و روانه بازار کنیم اقدام بزرگی انجام دادهایم چراکه فقر مایه بدبختی و ایجاد بسیاری از آسیبهای اجتماعی و خانوادگی است به همین جهت توانمندسازی بانوان در دستور کار قرار دارد.
شفیعآبادی عنوان کرد: در این طرح افراد توسط افراد پیشران و بر اساس علاقهمندی خود آموزش خواهند دید؛ البته باید شاغل اشباعشده را نیز در نظر گرفت و جهاد دانشگاهی نیز مشاغل جدید را معرفی کند.
در این جلسه کاظمی و رحمانی بانوان فعال در حوزه مشاغل خانگی به توضیح در مورد مشاغل خود پرداختند.
کاظمی بانوی فعال در حوزه تولید پوشاک عنوان کرد: فعالیت خود را از سال 75 شروع کردم و سال 80 تمام سرمایه خود را ازدستداده و کارم از صفر آغاز کردم چون خودم را باور داشتم و بر مهارتم تکیه کرده بودم.
این بانوی کارآفرین تأکید کرد: اگر شما اولین گام خود را بردارید مطمئن باشید یکی از بانوان کارآفرین استان خواهید شد بهشرط اینکه خود و تواناییتان را باور داشته باشید.
رحمانی دیگر بانوی پیشران در عرصه قالیبافی نیز در این جلسه بیان کرد: از سه سال پیش با حضور در یک کارگاه به قالیبافی علاقهمند شدم و با تشویق اطرافیان این هنر را آموختم و با دایر کردن کارگاه افرادی که در منزل کار میکردند را دور هم جمع کردم و در حقیقت در هر خانه یک کارگاه برپا شد و بهواسطه تجار تولیدات را به فروش میرسانیم.
نظر شما :