انتصاب مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۳۲ کد : ۸۰۸۹ ستادی اشتغال و کارآفرینی اخبار برگزیده
محمدجواد آهنگریان به‌عنوان مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد
انتصاب مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی قزوین

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، مهندس فرشاد پیله‌چی رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین با صدور حکمی آقای محمدجواد آهنگریان را به‌عنوان مدیر آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی واحد منصوب کرد.

در بخشی از این حکم اینطور آمده است : امید است تا با بهره‌مندی از مشورت صاحب‌نظران و بکارگیری ایده‌های نو و ارزشمند فرهنگی و آموزشی بتوانید گام‌های بلند و ثمربخشی در مسیر رشد و ارتقاء این مرکز بردارید.

دوام توفیقات حضرتعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای منویات رهبر عظیم‌الشان و فرزانه انقلاب از درگاه احدیت مسالت دارم.

همچنین در حکمی جداگانه خانم عاطفه کیانی ها به عنوان مدیردفتر کارآفرینی مرکز علمی کاربردی واحد منصوب شدند.