انتصاب سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۱ کد : ۲۸۷۰۴ ستادی اشتغال و کارآفرینی اخبار برگزیده
انسیه عنایتی به‌عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین منصوب شد.
انتصاب سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین، با توجه به موافقت دکتر گودرزی رییس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی، مهندس فرشاد پیله‌چی رئیس جهاد دانشگاهی استان قزوین با صدور حکمی خانم انسیه عنایتی را به‌عنوان سرپرست مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی قزوین منصوب کرد.

در بخشی از این حکم اینطور آمده است :امید است با بهره‌مندی از مشورت صاحب‌نظران و بکارگیری ایده‌های نو و ارزشمند فرهنگی، آموزشی، مهارتی و کارآفرینانه بتوانید گام‌های بلند و ثمربخشی در مسیر رشد و ارتقاء این مرکز بردارید.

دوام توفیقات سرکارعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای منویات رهبرعظیم‌الشان و فرزانه انقلاب از درگاه احدیت مسألت دارم.

کلید واژه ها: جهاد جهاد دانشگاهی دانشگاهی قزوین مرکز گزارش مسیر