با حضور دکتر بیجندی صورت گرفت

بررسی طرح توانمندسازی نوآوری و کارآفرینی کسب و کارهای فناوری اطلاعات

۱۱ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۱ کد : ۹۱۹۱ ستادی معاونت پژوهشی اخبار برگزیده
طرح توانمندسازی نوآوری و کارآفرینی کسب و کارهای فناوری اطلاعات با حضور رئیس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان(ستفا) مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی طرح توانمندسازی نوآوری و کارآفرینی کسب و کارهای فناوری اطلاعات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین؛ در جلسه ای  که صبح امروز 11 تیرماه در سالن جلسات جهاددانشگاهی استان قزوین با حضور دکتر بیجندی رییس سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان(ستفا) ، مهندس رضایی نیک مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان قزوین ، مهندس پیله چی رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین و جمعیاز معاونین برگزار شد ، طرح ملی توانمندسازی نوآوری و کارآفرینی کسب و کارهای فناوری اطلاعات مورد بحث و بررسی قرار گرفت .
دکتر بیجندی در آغاز جلسه به توانمندی های آموزشی ، پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی در کل کشور اشاره و جهاددانشگاهی را به عنوان یک مجموعه پیشرو در حوزه فناوری و اشتغال معرفی کردند.
دکتر بیجندی با اشاره به فضای استان قزوین و حوزه های نظامی استان افزودند: با توجه به فضای نظامی شهر قزوین آموزش های ویژه ای برای نظامیان و خانواده های آنها در محل کار و سکونتشان برنامه ریزی و اجرا شده وهمچنین در حال آماده سازی زیرساخت هایی جهت ایجاد مراکز نوآوری و شکوفایی هستیم تا جوانان بتوانند استارت آپ های خود را دراین فضا شکل دهند.
وی به حوزه تجاری سازی و فناوری در جهاددانشگاهی اشاره کرد و گفت : 3 پارک علم و فناوری در جهاددانشگاهی وجود دارد که دو پارک استانی بوده و در استان البرز و کرمانشاه در حال فعالیت هستند و یک پارک ملی صنایع نرم و فرهنگی نیز زیر مجموعه جهاد فعالیت می کند.
بیجندی افزود : در حال حاضر 24 مرکز رشد در کشور فعالیت می کنند و 18 مرکز نوآوری و شکوفایی در سراسر کشور توسط جهاد ایجاد شده که با الگوگیری از مراکز رشد و نوآوری چند کشور مختلف، خلع های مرکاز حال حاضر کشور را پوشش داده و بیش از 700 شرکت را مورد حمایت قرارداده است.
در ادامه این جلسه بختیاری معاونت تجاری سازی و امور پارکها و مراکز رشد ستفا توضیحاتی پیرامون طرح ملی توانمندسازی نوآوری و کارآفرینی کسب و کارهای فناوری اطلاعات ارائه کردند.
بختیاری در این جلسه طرح را به سه بخش جمع آوری سازی فعالان حوزه فاوا ، ترویج شتاب دهی در حوزه فاوا و تجاری سازی ، حمایت و تامین مالی کسب و کارهای این حوزه تقسیم بندی  و مدت زمان اجرایی این طرح را یک سال عنوان کرد.
در پایان جلسه مهندس رضایی نیک بر تعامل سازنده دو نهاد جهاددانشگاهی  و اداره کل فناوری و اطلاعات جهت اجرایی شدن طرح تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد این طرح به نتایج خوبی در حوزه کسب و کارهای فناوری اطلاعات برسد.
 

کلیدواژه‌ها: تجاری سازی جهاددانشگاهی قزوین


نظر شما :