ثبت‌نام دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی در قزوین

۱۷ تیر ۱۴۰۳ | ۱۴:۳۹ کد : ۷۳۳۲۸ ستادی معاونت آموزشی
معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان قزوین از برگزاری دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی ۱۴۰۳ در این استان خبر داد.
ثبت‌نام دوازدهمین آزمون استخدامی فراگیر دستگاه‌های اجرایی در قزوین

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، سمانه مولاوردی‌خانی، معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان قزوین، اظهار کرد: ثبت‌نام دوازدهمین آزمون مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور از ۱۴ تیرماه به صورت اینترنتی آغاز و تا پایان ۲۳ تیرماه ادامه دارد.

وی افزود: باتوجه به مجوزهای صادره از سوی سازمان اداری و استخدامی کشور، به ‌منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگا‌ه‌های اجرایی کشور، شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی برای استخدام در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور و به تبع استان قزوین به مرکز آزمون جهاد دانشگاهی محول شده و ثبت‌نام از طریق وبگاه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی به نشانی www.hrtc.ir صورت می‌پذیرد.

مولاوردی‌خانی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های حاضر در این آزمون استخدامی، شامل وزارت کشور، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، وزارت ورزش و جوانان، پست‌بانک ایران، حوزه هنری انقلاب اسلامی، سازمان آموزش، ترویج و تحقیقات کشاورزی، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، شرکت مادر تخصصی منابع آب ایران، روزنامه رسمی کشور و گمرک جمهوری اسلامی ایران برای جذب نیروی انسانی از طریق این آزمون اقدام می‌کنند.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی قزوین بیان کرد: داوطلبان می‌توانند در ۲ حوزه مشاغل عمومی و مشاغل تخصصی در دوازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور شرکت کنند.
وی در پایان گفت: تاریخ دریافت کارت ورود به جلسه و زمان برگزاری آزمون در روزهای ۹ و ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۳ اعلام‌ شده است.

کلید واژه ها: کشور اجرایی کشور دستگاه اجرایی کشور فراگیر دستگاه اجرایی کشور آزمون جهاد جهاد دانشگاهی دانشگاهی مشترک مشترک فراگیر