کسب رتبه توسط خبرنگاران ایسنا قزوین در رویداد ملی «ما تمدن سازیم»

زهرا عبداللهی، سردبیر و مهسا گنجه‌فرد خبرنگار ایسنا در قزوین به طور مشترک رتبه سوم بخش مصاحبه رویداد ملی رسانه‌ای «ما تمدن سازیم» را از آن خود کردند.
۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۷:۱۳ کد : ۶۸۳۴۹ ستادی معاونت فرهنگی اخبار برگزیده
کسب رتبه توسط خبرنگاران ایسنا قزوین در رویداد ملی «ما تمدن سازیم»

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، امروز سه شنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ آیین اختتامیه جشنواره ملی رسانه‌ای «ما تمدن سازیم» در سالن خلیج فارس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار و نفرات برتر جشنواره معرفی و تقدیر شدند.

در این رویداد که به همت جهاد دانشگاهی استان گلستان برگزار شد، بیش از ۳ هزار اثر به دبیرخانه رویداد ارسال شده بود که تعداد ۲ هزار و ۵۱۰ اثر در قالب‌های خبر، مصاحبه، گزارش، داستان و روایت کوتاه، شعر، یادداشت و سرمقاله، اینفوگرافی، کلیپ، موشن گرافی، پوستر و پادکست از حیث بازه زمانی انتشار و موضوع مورد قبول واقع و داوری شد؛ همچنین از ۳ کشور خارجی نیز اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده بود.

کلید واژه ها: رویداد ملی رسانه‌ای «ما تمدن سازیم» خبرگزاری ایسنا قزوین رویداد خلیج فارس ایسنا جهاد دانشگاهی