۰۷ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۵ کد : ۶۵۵۱۹ ستادی معاونت آموزشی
یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور ۸ دی ماه سال جاری توسط جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد قزوین، به منظور تأمین نیروی انسانی مورد نیاز در دستگاه‌های اجرایی کشور، یازدهمین امتحان مشترک فراگیر دستگاه‌های اجرایی کشور توسط جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود.

ثبت نام در این آزمون از 4 آذر ماه آغاز شده و تا 17 آذر ماه 1402 ادامه دارد.

کارت شرکت در آزمون ۵ دی ماه بر روی سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی قرار می‌گیرد و آزمون نیز در جمعه ۸ دی ماه برگزار خواهد شد.

داوطلبان برای دانلود دفترچه به  آدرس زیر https://hrtc.ir/media/uploads/az11_registration_manual.pdf  و برای ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی به سایت مرکز آزمون جهاددانشگاهی به نشانی hrtc.ir مراجعه کنند.

در پایان به داوطلبان تاکید می‌گردد، دفترچه راهنمای آزمون را با دقت مطالعه نمایند.

کلید واژه ها: آزمون ماه دی کشور دفترچه جهاددانشگاهی