مدیرجدید مرکز تله مدیسین درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد

۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۹ کد : ۵۹۴۴۳ ستادی درمانی اخبار برگزیده
دکتر لیلا رحمانی به عنوان مدیر مرکز تله مدیسین درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد.
مدیرجدید مرکز تله مدیسین درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی قزوین طی حکمی از سوی فرشاد پیله چی  رئیس جهاددانشگاهی قزوین ، لیلا رحمانی به عنوان مدیر مرکز تله مدیسین درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین منصوب شد.

مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی در سال 92 با توجه به نیاز مبرم آن در استان و کاهش سختی های ناشی از مراجعه همشهریان جهت درمان به تهران، شروع به فعالیت کرد.

در این مرکز تا کنون 1000 فرزند از طریق روش های مختلف درمان ناباروری  متولد شده اند.

تمامی خدمات ارائه شده در مرکز ناباروی جهاددانشگاهی قزوین تحت نظارت کلینیک فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا تهران است؛در ضمن تمامی روش ها و شیوه های اجرایی مطابق با استاندارد های این مرکز می باشد.

پیش از این زینب مشایخ مدیریت مرکز ته مدیسین درمان ناباروری جهاددانشگاهی قزوین را به عهده داشت

کلید واژه ها: درمان ناباروری مرکز درمان درمانی جهاددانشگاهی قزوین جهاددانشگاهی استان قزوین جهاد دانشگاهی استان درمان درمان ناباروری جهاددانشگاهی مرکز قزوین جهاددانشگاهی ناباروری جهاددانشگاهی ناباروری تهران