برگزاری آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۲ توسط جهاد دانشگاهی

۳۰ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۷:۳۰ کد : ۵۶۱۰۹ ستادی معاونت آموزشی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین؛ سمانه مولاوردیخانی با اعلام این خبر اظهار داشت: فرایند ثبت‌نام در این آزمون، از تاریخ 29 فروردین ‌ماه آغاز و در پایان روز پنج‌شنبه 7 اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه مرکزآزمون جهاد‌دانشگاهی به نشانیwww.htrc.ir  اقدام به ثبت نام کنند.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان قزوین افزود: برای ایجاد تسهیلات مناسب جهت ثبت‌نام متقاضیان، دفترچه راهنمای این آزمون، از طریق وبگاه مرکز آزمون جهاد دانشگاهی و سایت معاونت انسانی قوه‌قضائیه منتشر خواهد شد

وی افزود: آزمون در روز جمعه مورخ ۲۲/۰۲/۱۴۰۲ به صورت تستی برای تمامی متقاضیان برگزار می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: تمام فرایندهای ثبت‌نام داوطلبان، فقط از طریق سایت اینترنتی مرکز آزمون جهاد دانشگاهی انجام می‌شود و زمان ثبت‌نام تمدید نخواهد شد.

کلید واژه ها: آزمون ثبت جهاد جهاد دانشگاهی دانشگاهی متقاضیان افزود