جلسه هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی جهت معرفی و جذب اعتبارات مشاغل خانگی

۲۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۳ کد : ۳۷۷۴۱ ستادی معاونت آموزشی مشاغل خانگی
جلسه هماهنگی دستگاه‌های اجرایی جهت معرفی و جذب اعتبارات مشاغل خانگی روز دوشنبه ۱۴۰۰/۰۶/۲۲ با حضور نمایندگان بخش های مختلف برگزار شد.
جلسه هماهنگی با دستگاه‌های اجرایی جهت معرفی و جذب اعتبارات مشاغل خانگی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین؛ طی جلسه‌ای که با حضور نمایندگان سازمان صمت، سازمان جهاد کشاورزی، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سایر دستگاه‌های اجرایی استان قزوین در روز دوشنبه 1400/06/22 و به دعوت اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین برگزار شد، مصوب شد:

1- با توجه به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط .وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی، پیشنهاد شد تمام دستگاه های اجرایی از توان جهاد دانشگاهی برای شناسایی طرح های پشتیبان و پیشران بهره‌مند گردند.

2-مدارک اعطایی از سوی جهاد دانشگاهی به عنوان مدارک دال بر مهارت فنی افراد در نظر گرفته شود.

3-طرح های تعاونی موفق شناسایی شده و در صورت داشتن شرایط لازم

4- هشتاد درصد تسهیلات به طرح‌های پشتیبان و پیشرو و فقط بیست درصد به طرح های مستقل پرداخت گردد.

5- پیش از ارائه مجوز به مشاغل خانگی، هر فرد باید متعهد شود که سالانه برای ارائه اظهار نامه به سازمان امور مالیاتی مراجعه می‌کند.

کلید واژه ها: طرح جهاد جهاد دانشگاهی سازمان دانشگاهی استان استان قزوین قزوین