ارائه مشاوره کسب و کار به ۳۰ نفر در مرکز «مَنش» جهاد دانشگاهی قزوین
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان قزوین؛امین خاکباز امروز سوم مهر ماه در جریان بازدید مسئولان ورزش و جوانان استان قزوین از مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی قزوین، اظهار کرد: چالش اصلی پروژه مرکز نوآوری و شتابدهی کوتاه بودن زمان و شیوع کرونا بود؛ تولید کلیپ یکدقیقهای و انتشار آن در تمامی صفحات پربازدید، تبلیغات محیطی و تبلیغات مجازی ازجمله اقدامات تبلیغی در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی بوده است.
وی اضافه کرد: فعالیت ۴۰۰۰ نفر ساعت، تولید بیش از ۵۰ اثر گرافیکی، تولید بیش از ۸۰۰ دقیقه ویدئوی آموزشی گفتگو با کارآفرینان جوانان، ارائه ۱۰۰ نفر ساعت مشاوره به ۳۰ نفر، برگزاری ۱۵ رویداد متنوع و ۱۷ کارگاه آموزشی ازجمله اقدامات انجام شده در مرکز نوآوری و شتابدهی بوده است.
معاون پژوهشی جهاددانشگاهی قزوین بیان کرد: بر اساس برآوردهای انجام شده پیشبینی میشود در پایان طرح حداقل ۲ کسبوکار متوسط و یک کسبوکار پیشتاز ایجاد شود؛ ایجاد درآمد بیش از ۲ میلیارد ریال در سال توسط تیمهای مستقر، ایجاد اشتغال بلندمدت حداقل برای ۱۰ نفر و آشنایی بیش از ۱۰۰ نفر با مفاهیم راهاندازی کسبوکار ازجمله برآوردهای خروجی طرح مرکز نوآوری و شتابدهی خواهد بود.
عباس اعلایی مقدم، مدیرکل ورزش و جوانان استان در این بازدید، اظهار کرد: آسیبشناسی وزارت ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی مطلوب بوده است و باید در استان نیز بررسیهای لازم را انجام دهیم.
وی گفت: با توجه به ظرفیتهای موجود در استان میتوانیم طرح ملی نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی را بومیسازی کنیم؛ این طرح تجربه اول بود و قطعاً نواقصی دارد که در آینده رفع خواهد شد. امروز با نحوه کار آشنا هستیم و این طرح یک جرقه برای ادامه مسیر بود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین تصریح کرد: دوشادوش مراکز شتابدهی هستیم و آمادگی داریم به جوانان آموزشهای لازم را ارائه دهیم تا روی پای خود بایستند، پیشنهاد میکنیم جهاددانشگاهی نیز آسیبشناسی لازم را انجام دهد.
اعلایی مقدم خاطرنشان کرد: ظرفیت قزوین با دیگر استانهای کشور متفاوت است و ازنظر فرهنگی یک گام جلوتر از دیگر استانها هستیم و در تلاشیم تا از ظرفیتهای استان برای اجرای هر چه بهتر طرح استفاده کنیم.
علی لطفی، معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان قزوین نیز در جریان این بازدید گفت: با توانمندی جهاد دانشگاهی قزوین آشنا هستیم، یکی از ویژگیهای خوب مرکز «منش» استان تسلط جهاد دانشگاهی بر موضوع بود، از نیروهای توانمند جهاددانشگاهی در حوزه مرکز نوآوری و شکوفایی استفاده کردیم و داوران متخصص نیز پیشنهادهای کاربردی ارائه دادند.
وی اضافه کرد: عدم معرفی گسترده مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی ازجمله ضعفهای موجود در این طرح بوده است؛ محدودیت در تعداد تیمهای پذیرش شده و زمان محدود نیز ازجمله ضعفهای این طرح است که شیوع کرونا و محدودیت زمانی ازجمله دلایل آن بوده است.
نظر شما :